Klientoplevelser

– Læs om andres oplevelser med Sæt Smerten Fri

 

 

 

 

Jeg fik anbefalet Karen til zoneterapi og coaching i forbindelse med mit tarmkræftforløb. Karen har hjulpet mig godt igennem mit forløb og hjulpet mig med at finde indre ro, og med at få styr på maven igen.

Det har været og er stadig dejligt at få zoneterapi og blive coachet ved Karen. Jeg bliver taget godt imod og slapper totalt af .

Jeg har virkelig fået meget ud af  mit forløb, Karen er dygtig, god til at stille spørgsmål og jeg føler mig tryg i hendes selskab.

Jeg kan varmt anbefale Karens behandlinger.

Dorte, 54 år

Vi har været utrolig glade for at komme og få hjælp til Emma, som lå og vred sig, og græd når hun fik mad pga. mavekneb. Det var ekstremt hårdt ikke at kunne afhjælpe hende på nogen måde, og derfor virkelig rart at kunne komme til Karen, som med zoneterapi fik hjulpet Emma. Efter få behandlinger så vi fremskridt og hendes trivsel blev helt klart forbedret. 
Vi har nydt meget at komme på klinikken, da der er en rolig og afslappet atmosfære, samt forståelse for vores frustrationer omkring vores barns velvære.

Forældre til Emma, 8 uger

Jeg har fået zoneterapi sammen med akupunktur i løbet af sommeren.

Disse to ting sammen gjorde, at jeg fik mere ro i mig selv. Samtidig blev jeg vejledt om, hvad zoneterapi kan hjælpe med plus jeg fik vitaminer og kostvejledning.
Karen er meget professionel og har indrettet sig i lyse og venlige lokaler.

Lone, 60 år

Zoneterapi hos Karen giver ro, velvære og energi. Samtidig har jeg fået styr på mit mave/tarmsystemet og mit blodtryk. Har nu helt vinket farvel til medicin for disse lidelser.

Bente, 74 år

Jeg har haft psoriasisgigt i over 1 år. Jeg har nu gået til zoneterapi ved Karen Dahl og det har virkelig hjulpet. God og behagelig behandling, som helt klart kan anbefales. 

Flemming, 50 år

Jeg startede hos Karen pga. en dårlig skulder, men får nu også hjælp til at regulerer mit blodtryk og mit humør. Karen er meget hurtigt til at spotte, hvilken hjælp jeg skal have og er meget kompetent.

Helle, 50 år